Byggerierne

På denne side kan du læse om alle igangværende og afsluttede byggerier i Universitetsbyen. Ønsker du at vide mere om andre aspekter i byggeprocessen, eksempelvis larmevarsling, kan du læse mere i vores nyhedsbreve

Du kan nagivere i igangværende og afsluttede byggerier ved at benytte fold-ud-menuerne herunder. 

Igangværende byggerier

Aarhus BSS, auditorium

Dette enorme auditorium kommer til at huse op til 800 personer, og bliver en del af Aarhus BSS' campusområde i Universitetsbyen. På billedet ses en række spunsplader, der alle vejer adskillige tons og er mange meter lange. Spunspladerne er med til at stabilisere auditoriets fundament og sikrer, at sand- og vandholdig jord ikke kan få fundamentet til at skride. 

Afsluttede byggerier

Studieboligerne, bygning 1820

Studieboligerne er beliggende i det tidligere patienthotel, som blev taget i brug i 1997. Patienthotellet undergik en omfattende renovering fra 2019 til 2022, hvor man omdannede de forældede patientboliger til moderne studieboliger, der imødekommer nutidens behov. Den 1. juli 2022 flyttede de første studerende ind i Studieboligerne, og i dag er de fleste boliger udlejet. Hvis du er interesseret i at leje en bolig, kan du læse mere på https://universitetsboligerne.dk/. Vær opmærksom på, at det er et krav, at lejere er studerende ved Aarhus Universitet.