Presserum

FEAS har valgt rådgiver til udvikling af Aarhus Universitets nye campusområde

Det bliver et aarhusiansk rådgiverteam bestående af AART Architects, Møller & Grønborg, E+N og Trafikplan Rådgivende Ingeniører, som skal rådgive Forskningsfondens Ejendomsselskab (FEAS) om udviklingen af det nye campusområde på Aarhus Kommunehospital. Det er resultatet af det parallelopdrag, som FEAS har gennemført hen over efteråret. FEAS overtager området i 2019, hvorefter Aarhus Universitet begynder indflytningen.

Samlet set var det dommerpanelets vurdering, at forslaget fra team AART danner det stærkeste grundlag for en fremtidig omdannelse af Kommunehospitalet til en byintegreret campus. Der er ikke tale om et  endeligt projekt, men et projekt, der skal arbejdes videre med i samarbejde med Aarhus Universitet og Aarhus Kommune.

I FEAS ser man frem til samarbejdet med Team AART: ”Rådgiverteamet udgør en stærk konstellation af arkitekter, landsskabsarkitekter og planlæggere, samt E+N som eksperter i istandsættelse af fredede og bevaringsværdige bygninger. Det er rigtig god kombination for det videre samarbejde,” siger administrerende direktør i FEAS, Jørgen Lang.

Læs pressemeddelelsen.

Visualisering af byggeriet, som det kunne se ud. Af AART Architects.