Booking

Booking foregår via mail til Hejmdal@universitetsbyen.dk. Spørgsmål vedr. ledige perioder kan rettes til Jeppe Gripping Jelvin, Aarhus Universitets Forskningsfond, på tlf. 8942 7011. 

Faciliteter

Huset rummer mulighed for arrangementer mellem 20 og 100 personer. Alt efter arrangementstype kan der vælges mellem forskellige stole- og bordopstillinger. Der er AV- og it-udstyr tilgængeligt samt internet. Deltagere, der registrerer deres nummerplade i Hejmdal, kan parkere gratis i p-huset på den modsatte side af vejen.

Forplejning leveres af en ekstern leverandør og tilpasses arrangementets type og budget. Der kan blandt andet vælges: 

  • Morgenmad (inkl. kaffe og the).
  • Frokostbuffet, frokosttallerken el. sandwich (inkl. vand, sodavand el. øl)
  • Eftermiddagskaffe (inkl. hjemmebagt kage kaffe og the). 
  • Aftenbuffet el. gourmetmiddag (inkl. vand, sodavand, øl el. vin samt kaffe og the).

Afhængigt af arrangementets karakter kan der vælges imellem forskellige pakker, som også kan tilpasses det enkelte selskabs behov. Der kan desuden vælges imellem budgetvenlig eller standardforplejning. Der kan også, ved henvendelse til FEAS, arrangeres luksusforplejning. 

Priser

Leje af Hejmdal giver råderet over hele huset og koster 10.000 kr. pr. døgn uafhængigt af arrangementets længde og karakter, og uanfægtet af, om man benytter alle husets faciliteter. Foruden leje af lokalet er det obligatorisk at medkøbe forplejning, som bestilles efter aftale med FEAS. FEAS har indgået aftale med udvalgte forplejningsleverandører, som arrangøren kan vælge imellem. Til prisen tillægges moms. 

Praktiske oplysninger om Hejmdal

Vi anbefaler alle, som ikke har lejet Hejmdal før, at læse de Praktiske oplysninger om Hejmdal.  

Aarhus Universitet

Som forsker ved Aarhus Universitet har du mulighed for at modtage støtte til afholdelse af forskningsrelaterede arrangementer i Hejmdal. Læs mere her